Tot mai multe persoane renunță la consumul de carne. Printre ele se numără și soția lui Adrian Ursu, Irina Negară.

Motivele pentru care oamenii renunță la consumul de carne sunt diferite, fie că o fac din cauza problemelor de sănătate, printre care și dorința de a slăbi, unele diete excluzând în totalitate sau reducând drastic cantitatea de consum a acestea. Sunt persoane care nu mai mănâncă acest aliment dinmotive etice.

Citește și: Adrian Ursu: „Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou, pentru Maria Andreea și aștept să mai avem un bebeluș” (Video)

Printre persoanele care nu mai simt necesitatea de a include carnea în meniul lor este și Irina Negară. Fiind întrebată de o urmăritoare, aceasta a dezvăluit pe instagram că nu mai consumă carne de porc de mai bine de nouă ani, iar acum patru ani a renunțat definitiv la acest aliment.

Cel mai important motiv al Irinei a fost legat de o problemă de sănătate și anume alergia la ambrozie. Atunci medicul i-a recomandat să renunțe la câteva alimente, inclusiv cele de origine animală.

După câteva săptămâni de regim, Irina a înțeles că nu mai simte nevoia să revină la dieta de odinioară, având grijă să suplinească aportul necesar de vitamine și minerale și adoptând o dietă balansată.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Vegană la 20 de ani. Anastasia Suveică: „Prietenii sunt curioși, ei nu înțeleg cum eu și soțul meu rezistăm tentației”

Distribuie articolul: