N-a fost văzută cu ochi prea buni în politica rusească, nu doar pentru faptul că este femeie, ci și pentru că punctul ei de vedere conține prea multe adevăruri. La 60 de ani, Irina Hakamada cunoaște suficient de multe dovezi care arată că femeile sunt de pe Venus, iar bărbații - despre Marte. Ce crede despre femeia contemporană și despre ce vrea bărbatul contemporan de la femeia pe care o iubește, aflați din mesajul virtual pe care coach-ul l-a împărtășit fanilor săi.

„Femeia contemporană este motivată și poate rezista concurenței pentru a obține succes. Femeia comporană are mai multă energie decât bărbatul. Ea își pune scopuri ambițioase, dar există două probleme. Prima: femeia încă se orientează spre bărbat și nu spre sine. A doua – aprecierea inferioară a imaginii de sine. Am observat-o chiar și la femei care strălucesc. Multe femei încă mai consideră că dacă sunt femei, locul lor este undeva la urmă. Din punctul meu de vedere, pentru ca să poată scăpa de aceste complexe, femeile trebuie să poată copia comportamentul bărbaților. Oricât s-ar considera de slab, bărbatul se consideră centrul Universului și visează să schimbe întregul Univers, să-l învingă, să-l îmbunătățească. Anume această motivație masculină nu le-ar strica femeilor.

Bărbații vor plăcere de la femeile iubite, acest lucru e cel mai important. De asemenea, au nevoie ca femeia iubită să nu le încurce în a trăi și alte plăceri. Dacă sunteți gata de un asemenea model de relație, veți reuși. Dacă îl veți priva în permanență, pe bărbat, de plăceri ca: pescuit, vânătoare, companii de bărbați și chiar amante, însă nu-i veți putea acoperi nicidecum aceste nișe, vă veți chinui și vă veți pierde soții.”

Sunt de acord cu faptul că o femeie lipsită de instruire în ceea ce privește viața personală, nu are dreptul să dea lecții pentru alți oameni. Dar are dreptul să-și împărtășească experiențele. Dacă este fericită, are tot dreptul. Dacă se va numi învățător și va scanda: „Trebuie să faceți așa”, atunci nu merită să o ascultați. Un alt exemplu: dacă eu vă plac și vă place cum îmi trăiesc viața, vă voi povesti cum am obținut tot ce am.”

Foto: myslo.ru

Distribuie articolul: