Irinei Calancea îi plac premierele și lucrurile inedite! Iată și explicația pentru care Irka Shoes vine ca o premiră pe piața Republicii Moldova, în ajutorul doamnelor și domnișoarelor care doresc să fie unice, care vor să poarte cei mai inediți pantofi. Îi potrivește exact pe picior, îi ajustează și asistă la întregul proces de creație al încălțămintei care nu se va mai repeta decât o dată sau de două ori. Se implică și în cauze sociale, ori ele, crede Irina, o fac mai puternică și îi dau mai multă încredere în sine.

irka Shoes

Pasiunea Irinei a devnit afacere, iar mai apoi un brand bine pus pe picioare și foarte curajos, într-o lume de afaceri incerte și multe dificultăți pe care le întâlnești zi de zi. „Dacă puneam la suflet toate piedicile pe care le-am întâlnit, toate criticile pe care le-am auzit sau alte dificultăți care mi-au apărut în activitate, cedam demult, lăsam mâinile în jos și nu mai deschideam un butic în centrul capitalei. E greu să faci afaceri în Republica Moldova, mai cu seamă când trebuie să ai de-a face și cu import, devamare sau alte detalii”, ne explică Irina.

 

Irka Shoes

La invitația Organizatorilor, Irka Shoes – Încălțăminte din Piele la comandă va participa la primul Fashion Show în care modelele vor fi fete cu dizabilități – DARE Social Fashion Show 2014. „Am decis să ne alăturăm acestui proiect pentru că ne place să fim și să facem ceva pozitiv pentru oameni. Podiumul cere calitate și ceva care să se potrivească oricărui tip de haine, mai cu seamă că e vorba de 18 designeri diferiți. Irka Shoes anume asta oferă – încălțăminte de calitate, frumoasă ca aspect, deosebită prin factura și designul ei și potrivită pentru haine din orice stil și stofă. Mi-am propus ca produsele noastre să ajungă la absolut toate femeile – grație DARE, ajungem și la femeile care sunt cele mai deosebite modele de viață pentru orice persoană”, spune Irina Calancea revistei PentruEA.md.

irka shoes

Irka Shoes

Irka boutiqueIrina nu stă pe loc nici la capitolul concepte, design, culori sau facturi inedite ale pantofilor, dar nici la diverse campanii și oferte care le-ar face pe clientele sale să se simtă apreciate în orice sezon. „Magazinul Irka Shoes anunță și reduceri, în această perioadă! Cumperi 3 produse și plătești doar pentru 2 sau ai reducere de 20% la orice produs din stocul disponibil campaniei de primăvară-vară. ne place să ne uimim permanent clientele, așa că, de fiecare dată când vor păși pragul Buticului din str. Vasile Alecsandri 117 sau a CC „Soiuz” et.3, butic 302, vor avea neapărat parte de surprize”, mai spune antreprenoarea.

Oferte

Irka Shoes

Boutique Irka Shoes – Încălțăminte din piele la comandă

Chișinău, str. Vasile Alecsandri 117

CC „Soiuz” et.3, boutique 302

tel. 069678357

P

Distribuie articolul: