Frumoasa și veșnic tânăra artistă tocmai a împlinit 50 de ani. Este incredibil cum timpul parcă trece pe alături și nu-și lasă amprenta pe chipul ei superb!

Irina Bivol pare că a descoperit tainele tinereții veșnice. Se poate lăuda cu un trup de adolescentă și un chip neatins de timp. Pe 1 martie, artista a împlinit 50 de ani, dar nimic din felul în care arată nu-i trădează vârsta.

Intrpreta și-a sărbătorit aniversarea organizând o petrecere de zile mari alături de famiilie și prietenii dragi.

Chiar dacă s-au distrat alături de omagiată, aceștia au ținut să o felicite și pe rețelele de sociaizare. Buna ei priietenă, Aura a felicitat-o printr-un mesaj emoționant: „La mulți ani,dragă Irina! Ne știm de-o viață, din anii studenției.Timpul pentru tine s-a oprit in loc. La fel de frumoasă, zveltă, binevoitoare, cu mult bun simț si un pic timidă în viața de zi cu zi, și… absolut diferită în scenă: debordantă de energie, cochetă, ca pestele-n apă. Apropo, ești și născută în zodia peștelui. Tot binele din lume îți doresc, la această minunată aniversare!!!”

Un mare fan al Irinei Bivol este Gabriel Nebunu, care ține să o felicite în fiecare an: „La mulți ani Irinucă dragă!🌹🌹🌹Ai un loc aparte în sufletul meuHai, pâna la 100!”

Sincere felicitări din partea echipei EA.md! La mulți ani!

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Rochiile Alinei Bradu au ajuns și în Chicago. Interpreta Irina Bivol realizează o ședință foto în creațiile designer-ului