După ce a lipsit o perioadă din vizorul presei, Ionel Istrati revine cu pași fermi. Interpretul se află în India, acolo unde urmează să lanseze o nouă piesă, la pachet cu un videoclip. Până la marele eveniment, însă cântărețul a decis să facă și o faptă bună. Ieri, acesta a împărțit dulciuri în dar copiilor dintr-o regiune a țării.


De curând, admiratorii virtuali ai lui Ionel Istrati i-au putut aprecia gestul emoționant pe care l-a făcut. Acesta a mers într-un sătuc în care domnește sărăcia și unde copiii nu văd lucruri frumoase decât… în vis. Imaginile pe care le-a surprins în timpul vizitei sunt de-a dreptul cutremurătoare, iar ochii micuților – atât de jalnici încât pot atinge și cele mai reci inimi. Iată și impresiile lui Ionel:

„Prieteni, apreciați locul unde v-ați născut, credeți în bunătate, faceți bine și bucurați-vă de zâmbetul copiilor din familiile pe care le aveți! Sunt în India și pentru prima dată am văzut ochi triști de copii care nu au ce mânca, da și de bucuria lor pentru câteva dulciuri primite! Eu am fost azi între acești ochi”, a scris cântărețul într-o postare pe contul de Facebook.

Deși vorbesc o altă limba și trăiesc parcă într-o altă eră, copilașii s-au bucurat enorm de mult atunci când au văzut cadourile ce le-au fost aduse. Așa au reacționat:

Posted by Ionel Istrati on 10 Ianuarie 2017

Ionel Istrati va mai sta în India timp de câteva zile, așa cum pe data de 15 ianuarie acesta a anunțat că va lansa noua producție muzicală. Vă vom ținem la curent cu detalii referitoare la eveniment.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: