Interpretul a găsit în incinta unui hotel o sumă impunătoare de bani. Din păcate zona în care banii au fost găsiți nu era supravegheată video, astfel proprietarul banilor nu este încă de găsit.

Iată mesajul postat de interpret pe pagina sa de facebook:

„Astăzi, în jurul orei 13:00, în incinta hotelului „Turist” (bvd. Grigore Vieru 9), la etajul 2, am găsit o sumă substanţială de bani. Din păcate, perimetrul nu este supravegheat video şi nu i-am putut da de urmă. Am căutat, fără niciun rezultat, un păgubaş, dar nici angajaţii din oficiile de la etaj şi nici staff-ul din hotel nu m-au putut ajuta. Nimeni nu a revenit să-şi revendice banii. Am lăsat numărul meu de telefon la paza din hotel în cazul în care cineva totuşi revine să reclame o pierdere. Este obligaţia mea să găsesc acea persoană pentru a-i întoarce banii şi o şansă pentru fiecare să ajute şi să contribuie pentru o faptă bună. Cu toţii am aprecia un sprijin dacă ne-am pomeni într-o asemenea situaţie. Vă cer doar un share pe facebook sau un indiciu şi vă mulţumesc!”

Sursa foto: facebook.com

Vezi și: Ionel Istrati se distrează pe cinste în Las Vegas! Interpretul s-a întâlnit cu una dintre cele mai cool artistele ale momentului din SUA

Distribuie articolul: