După o despărțire bolnăvicioasă de Laura Cosoi, interpretul român Smiley pare să-și fi găsit o nouă muză. Cel puțin asta dă de înțeles artistul, atunci când își manifestă admirația și susținerea față de celebra tenismenă Simona Halep!

Deși a fost învinsă azi dimineață de concurenta sa, Serena Williams, în sferturile de la Indian Wells, Simona Halep a avut parte de cei mai tari suporteri:

„Eroii adevărați există și sunt din carne și oase ca noi toți. Astăzi am avut onoarea să cunosc unul dintre ei, Nadia Comăneci.
Împreuna susținem un alt erou, Simona Halep! Românii au talent”, a ținut să mărturisească Smiley astăzi, într-o postare făcută pe contul său oficial de Facebook.

Smiley a publicat și o fotografie care îl afișează alături de Nadia Comăneci, de la tribunele Indian Wells.

10430395_10153934753872332_9056218864666190475_n

Nu e pentru prima oară când Smiley își arată susținerea față de „fata super draguță și modestă”, așa cum spunea acum circa un an, despre Simona. De-abia aștepta să o cunoască, iar momentul întâlnirii în privat pare să se fi produs!

Suporterii @simonahalep @serbancazan @horiatecau @alexmacavei

A photo posted by smiley_omul (@smiley_omul) on

Mai mult decât atât, în luna octombrie a anului trecut, Smiley și Simona au avut ocazia să joace împreună tenis de câmp.

Atat de nesigur pe mine…

Posted by Smiley on 7 Octombrie 2015

Foto: Instagram, click.ro

Distribuie articolul: