Reputatul interpret de origine georgiană Grigory Leps își marchează a 55-a aniversare pe 16 iulie. În cinstea acesteia, cântărețul a devenit eroul unui documentar difuzat de Perviy Kanal. În film, Leps confirmă că luptă de ani buni cu dependența de alcool, iar această luptă nu a fost dusă până la capăt.

„Există oameni care pot consuma alcool, dar există și din aceia care nu pot. Eu fac parte din a doua categorie, nu pot bea puțin. Am avut câteva cazuri în care am ieșit pe scenă fără niciun hal. Dar niciodată nu mi-am permis să-mi fac prost meseria sau să nu o fac până la sfârșit. M-am străduit mereu să fac maximum din ce poate realiza corpul meu.

Mi-am asumat toate păcatele pe care și le poate lua un om. Am atâtea! În mine există atâția demoni, încât pe unii îi cunosc la față. Lupt cu ei, iar ei luptă cu mine. E un război permanent”, a declarat Leps, în cadrul emisiunii.

Grigory Leps deține un propriu brand de bijuterii. Ce prețuri au articolele

În film, artistul mai susține că se află mereu sub supravegherea medicilor: „Am mult de lucru și nu reușesc mereu să mă recuperez, de aceea îmi iau mereu medicul cu mine. Îmi administrează câte un preparat, câte o perfuzie. Asta se întâmplă mereu, ca să mă mențin în formă.” Grigory Leps afirmă că un alt înger salvator al său este mama sa, care „l-a readus de câteva ori de pe lumea cealaltă”.

Și Anna, soția artistului, confirmă cele spuse de Leps, adăugând că se întâmplă rar să îl vadă acasă. Cu toate acestea, îl sprijină în lupta cu dependența de alcool:

„Se află la o vârstă la care deja îi accepți calitățile și defectele, la o vârstă la care iei totul așa cum este. Pentru mine acest lucru e foarte important, pentru că odată recunoscut, devine un prim pas către succes. Luptă; el trăiește o continuă luptă, dar este sincer față de sine”, susține aceasta, confirmând că Leps este un bărbat puternic.

Soția și mama interpretului:

page

Foto: captură video

Distribuie articolul: