Dacă veți vrea, vreodată, să vă dedicați unei călătorii fantastice prin Europa, la bordul unei nave de croazieră de lux și veți mai avea și suficienți bani pentru o astfel de călătorie, nava Mária Terézia este cea mai bună opțiune. Interiorul de lux, al acesteia, te face să te simți ca rupt dintr-o altă epocă!

Nava Mária Terézia este doar una și cea mai nouă dintre cele 21 de nave pe care le are în posesie compania Uniworld. La bordul acestei nave, sunt angajate peste 57 de persoane, iar în cele 75 de odăițe, încap peste 150 de pasageri. Durata unei croaziere la bordul acestei nave este de 8-15 zile, iar costul, pentru o singură persoană, este de 3200-12 000 USD.

Fiecare dintre rutele sale se oprește în Europa, iar cea mai lungă dintre ele este croaziera care unește orașele Budapesta și Amsterdam.

În vestibulul imens al navei, atârnă un portret al Mariei Terezia a Austriei, unica femeie conducătoare din Casa de Habsburg. Decorul în stil Baroc predomină peste tot în interioru, pentru ca pasagerii să se simtă ei înșiși de viță nobil. Un alt detaliu cate sporește vizual interiorul încăperilor, sunt pereții din sticlă.

În interiorul navei de croazieră se află și câteva bazine luxoase, cu vederi extraordinare peste geam. La fel de superb este și interiorul dormitoarelor de lux.

Foto: uniworld.com

Distribuie articolul: