E o tendință respectată ca în fiecare sezon, fashionistele să-și fotografieze manichiura și să o etaleze în postări făcute pe Instagram. Iarna acestui an nu este o excepție, de aceea ne-am gândit să facem o selecție cu modele de manichiură de iarnă găsite în fotografii virtuale recente.

Strălucirea, tematica de Crăciun, fulgii și nuanțele de albastru sunt omniprezente pe unghiile fashionistelor în acest sezon. Tocmai de aceea, dacă sunteți în căutare de surse de inspirație, un simplu search pe Instagram vă poate oferi o porție zdravănă de inspirație și motivație pentru a încerca noile tendințe.

177

În apropierea sărbătorilor, lideri la capitolul trenduri de Nail Art sunt, desigur, nuanțele sclipitoare de argintiu și auriu, care nu rămân în urma manichiurii-oglindă, la fel de solicitată în prezent.

Peste 160 de mii de postări virtuale din rețeaua Instagram poartă astăzi hashtagul tematic #winternails. Inspirați-vă și voi din designul încercat de alte utilizatoare dornice să-și împartă frumusețea:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: