Vocația de jurnalistă, mamă și soție, a Lorenei Bogza, au inspirat prezentatoarea TV să participe la un spot video diferit de cele anterioare, cu participarea sa. Imaginile promovează emisiunea pe care jurnalista o prezintă de ani buni și nu a fost filmat în studio-ul televiziunii!

Noul spot de promovare a emisiunii ÎnPROfunzime a fost filmat acasă la Lorena Bogza, mai exact în bucătăria prezentatoarei TV, acolo unde, din mare dragoste pentru soț și fiică, se nasc adevărate opere gastronomice „presărate” cu tradiție.

Ieri, jurnalista nu doar că a gătit mucenici, ci a „scos din cuptor” și clipul video de promovare a emisiunii sale de dezbateri, în care are cel mai des de-a face cu numele din politica autohtonă.

„Așa arată noul promo al emisiunii ÎnPROfunzime. Nici măcar când fac pâine nu-mi pot lua ochii de la ceea ce fac aleșii. Dar pâinea se coace în liniște, cu ușa închisă și toate gândurile acasă”, spune autoarea și prezentatoarea emisiunii de dezbateri.

lorena bogza

În spot, eroina mărturisește:

„Îi știu pe toți de 25 de ani. Nu s-au schimbat deloc. La alegeri îți spun tot ce vrei să auzi, dar când ajung la guvernare, fac cu totul altceva, iar când eșuează, dau vina pe presă. Nu știu de ce, unii se feresc de mine. Eu continui să-i aștept. Pe mine mă pot ignora, dar nu și pe cei care i-au votat. În fața lor, sunt datori să răspundă.”

Acum am înțeles de ce a fost atât de bun 🙂 Am mâncat ditamai bunătatea din film. Lorena poate facem şi o emisiune culinară… 🍴

Posted by Rodica Țurcan on 9 Martie 2017

Vezi și:

Lorena Bogza își împărtășește rețeta de pâine nedospită! „Pâinica cea mai simplă și cea mai bună!”

Foto: captură video

Distribuie articolul: