INNA lansează albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care aceasta a mai colaborat pentru piese ca „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”.

„YO” include 11 piese, iar artista prezintă fanilor astăzi „Te Vas”, „Fuego” și „Gitana”.

Piesa și clipul „Te Vas” au fost lansat în exclusivitate pe billboard.com

Pentru videoclipul „Te Vas”, INNA și-a dorit mult să danseze. Rezultatul? Mișcări de dans contemporan realizate împreună cu Dragoș Istvan, dansator și coregraf, un dans puternic ce susține melodia și mesajul piesei.

„Este una dintre piesele mele de suflet (deși îmi plac toate de pe acest album), o poveste pasională de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit față de altele de pe albumul „YO”. Sunt foarte bucuroasă de cum a ieșit și le mulțumesc celor de la NGM Creative, dar și lui Istvan”, a spus INNA.

În videoclipul „Fuego”, INNA poartă o rochie superbă de la Dolce & Gabbana, de inspirație latino, iar în videoclipul „Gitana” are o ținută gipsy full Gucci.

INNA a mai lansat până acum 4 piese de pe albumul „YO”: „RA”, „Iguana”, „Sin Ti” și „Tu Manera”. Aceasta din urmă este inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

 

Distribuie articolul: