INNA este pe coperta celui mai recent număr al revistei ELLE, o ședință foto care a avut loc la Milano, cu ținute exclusiv Tommy Hilfiger.

De altfel, artista a fost invitată specială a show-ului Tommy Hilfiger de la Milano Fashion Week unde l-a cunoscut pe designer personal și i-a pus și câteva întrebări. Vezi AICI un interviu cu cei doi.

La final, Tommy Hilfiger i-a spus că o vede următoarea Selena Gomez, ceea ce nu poate fi decât un compliment, având în vedere că este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii, dar și numărul 1 pe Instagram.

Artista a apărut și pe site-ul Vogue Franța, dar și pe rețelele de socializare oficiale Tommy Hilfiger.

În luna martie, interpreta a ținut două concerte mari în mexic. Primul show a fost în Mexico City ca invitat special la show-ul celor de la Dimitri Vegas și Like Mike, unii dintre cei mai cunoscuți DJ ai momentului. Cel de-al doilea show a fost în San Luis Potosi, unde artista a cântat în fața a 10 000 de fani.

Între cele două concerte, artista a stat la Los Angeles unde a participat la sesiuni de compoziție pentru următorul album pe care îl va lansa anul acesta, compus integral de ea, în limba spaniolă. INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plată” cu The Motans, precum și piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”.

Distribuie articolul: