Î.S. „Calea Ferată din Moldova" și-a propus să-i surprindă pe îndrăgostiți chiar de 24 februarie, când în spațiul românesc e sărbătorit Dragobetele. Trenul de pe cursa Chișinău-Iași a fost repus în circulație chiar de 24 februarie, pentru a le oferi călătorilor îndrăgostiți posibilitatea de a sărbători peste Prut.

Pentru a face această zi și mai specială, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” a organizat și un concurs cu 26 de câștigători ai unei călătorii gratuite tur – retur, într-un vagon de clasa I. Tot azi, doritorii au cumpărat bilete la jumătate de preț în vagoanele de clasa II și a III.

Adiministrația și-a propus să promoveze și un slogan cu aceeași ocazie: „Dragostea unește două maluri românești”.

20160218

Și pentru ca atmosfera să fie deplină, atât în interiorul Gării Feroviare, cât și în trenul de pe cursa Chișinău- Iași pot fi auzite melodii de dragoste și o ambianță întâlnită mai rar.

Organizatorii au avut grijă de decor și chiar de băuturile servite, petalele de trandafiri, dulciurile și baloanele fiind la ordinea zilei. A fost instalat, de asemenea, și un fotopanou pe fundalul căruia pot poza toți doritorii.

Foto: Calea Ferată din Moldova

Distribuie articolul: