În orele în care apare pe micile ecrane, trădează slăbiciune, gingășie și multă feminitate. Nu toți fanii Inesei Voscoboinic știu însă că în pielea acestei prezentatoare TV stă ascuns un Hercule care poate, de câteva ori pe săptămână, să găsească timp pentru a ajunge la sală și a trage de fiare!

💋 #mondayzz #itstimetogohome #workdaydone✔️ #curlysexyhair #feelingbeautiful

A post shared by Inesa Voscoboinic (@inesa.voscoboinic) on

Deja de câțiva ani antrenamentele la sală au devenit o regulă pentru Inesa Voscoboinic, iar felul în care arată frumoasa prezentatoare TV vorbește de la sine. Prin sport și alimentație sănătoasă, și-a sculptat un corp de amazoană, și-a educat trăsături de caracter, iar acum poate afirma din propria experiență că forța fizică este o calitate sexy la o femeie.

Astăzi, jurnalista a pozat din nou, după un antrenament obișnuit, trădându-și bicepșii bine lucrați. Inesa nu a ezitat să se pronunțe contra etichetelor care vin la adresa fetelor puternice la propriu.

La naiba cu stereotipurile! Mușchii sunt sexy!”, spune vedeta de televiziune, îndemnând femeile să lupte, pentru a-și construi un corp de invidiat.

Admirați și voi transformarea fizică a prezentatoarei TV:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: