Ieri s-a împlint deja un an de când interpreta Ciara și sportivul american Russel Wilson sunt oficial soț și soție. Cei doi au sărbătorit în intimitate, bucurându-se doar de compania copiilor. Russel a avut grijă să își topească soția cu o surpriză pe cinste.

Ciara și Russell Wilson au sărbătorit ieri Nunta de Hârtie, iar cu această ocazie au decis să se retragă pe malul oceanului, unde au putut savura foșnetul valurilor și prezența reciprocă, alături de cea a copiilor.

Love. Indescribable Love. 1 year! Years don't matter however when it's Forever. @Ciara

A post shared by Russell Wilson (@dangerusswilson) on

Într-un clip video publicat de Ciara pe Instagram, ea și soțul ei apar alături de fiul Future Zahir și micuța Sienna Princess, venită pe lume la 28 aprilie. 

Imaginile video trădează din plin surpriza pe care Russel i-a făcut-o soției după un an de mariaj: o inscripție pe cer, trasă de o aeronavă, cu un mesaj de felicitare.

„Îi sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru dragostea pe care mi-ai dat-o de când ai apărut în viața mea. A fost unul dintre cei mai fericiți ani din viața mea”, spune Ciara.

„Iubire. Iubire indescriptibilă. Facem un an, dar pentru dragoste nu contează anii, ea este infinită”, mărturisește Russel, cu aceeași ocazie.

Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: