Primăvara a adus noutăți frumoase în viața personală a actriței și cântăreței Jennifer Lopez. Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de jucătorul de baseball american Alex Rodriguez, iar fiecare ieșire comună a lor se transformă într-un adevărat eveniment!

Dacă antrerior, Alex ieșea în compania divei în ținute sport casual, cea mai recentă apariție în public a cuplului a trădat o cu totul altă „poziționare”. Cei doi parteneri au atras din nou privirile curioșilor, acum deja pe una din străzile cartierului Midtown Manhattan (New York).

Miroase a nuntă? Jennifer Lopez nu-și mai ascunde noul iubit, mai tânăr decât ea cu 6 ani (FOTO)

De data aceasta, jucătorul de baseball a optat pentru un costum de culoare gri, în timp ce frumoasa lui parteneră a ales o ținută a brandului Balmain (colecția Primăvară 2017), formată din două piese roșii ca focul – pantaloni și un crop top cu mâneci evazate (2,838 $) – care îi trădau din plin talia suplă și abdomenul bine lucrat.

Artista și-a combinat acest outfit îndrăzneț cu un chocker roșu, o poșetă nude cu semnătura Christian Louboutin, o pereche de ochelari și una de stiletto de aceeași nuanță: bej.

Jennifer-Lopez-In-Balmain-Out-In-New-York-City

Foto: Instagram, Jackson Lee / Splash News, Mega Agency

Distribuie articolul: