Vin Diesel este actorul care e asociat nu doar cu un talent actoricesc impresionant, dar și cu un aspect fizic pe măsură! În 2016, însă, a ajuns virală o poză în care acesta apare cu burtică, cât de mult s-a transformat acesta de atunci până acum, vezi mai jos.

La 3 ani de la acea imagine și după multe ore de sport intens la sala de fitness, actorul din Fast & Furious și-a recăpătat trupul pentru care este recunoscut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You know those ideas, when the endorphins are stimulated and the blood pumps through the veins… Haha. Happy Creative Sunday!

O postare distribuită de Vin Diesel (@vindiesel) pe

Vin Diesel a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare la bustul gol și fanii au fost încântați să vadă că actorul a revenit la formele de altă dată.

În vârstă de 51 de ani, actorul se pregătește să revină în cel mai cunoscut rol al său – îl va interpreta din nou pe Dominic Toretto în Fast & Furios 9. Filmările s-au încheiat, iar pelicula urmează să apară pe marile ecrane în mai 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Always…

O postare distribuită de Vin Diesel (@vindiesel) pe

Diesel a folosit o dublură pentru scenele mai provocatoare, iar în urmă cu câteva luni a avut loc un accident destul de grav pe platourile de filmare.

Daily Mail a scris atunci că dublura lui Vin Diesel s-a lovit foarte tare la cap, după ce a căzut de la mai bine de 10 metri și a fost transportat de urgență la un spital din Londra.  În 2002, dublura sa de atunci, Harry O’Connor, a murit în timpul filmărilor din Praga pentru filmul Triplu X.

SURSA

 

Distribuie articolul: