În ciuda etichetelor și criticilor care i s-au adus de-a lungul anilor, Geanina Staicu Avram a devenit una dintre cele mai reputate și adorate food bloggerițe de peste Prut. Iată că după lungi așteptări, ea și soțul său au devenit în premieră părinți!

Autoarea blogului culinar JamilaCuisine a făcut marele anunț ieri, pe pagina sa oficială de Facebook, unde a obținut aprecierea a peste 630 de mii de internauți:

„Dragii mei, vă anunțăm cu multă emoție că la data de 16 martie 2017 s-a născut fetița noastră, pe care am așteptat-o cu nerăbdare. În acest moment, ea ne ocupă tot timpul, așa că vă rugăm să aveți răbdare cu noi, să mai creștem puțin. Nu voi putea răspunde la comentarii în perioada imediat următoare, dar nu vă faceți griji, promitem că nu vă vom lăsa să așteptați prea mult”, anunță proaspăta mămică.

Cea mai îndrăgită autoare de blog culinar din România și-a strâns rețetele într-o carte

17308849_1711318775550766_2099342949068105399_n

Geanina Staicu Avram face food blogging deja de 5 ani, iar cel care o ajută în filmarea tutorialelor video este nimeni altul decât soțul său. Acesta a făcut numeroase cursuri de editare foto și video, pentru ca filmulețele să iasă impecabil. De asemenea, de-a lungul anilor, soții au investit în tehnică, au semnat contracte de sponsoring, iar popularitatea le-a fost premiată și cu trofee din parte administrației YouTube.

„De obicei îmi construiesc propriile rețete, le testez, le modific, dar folosesc și rețete vechi, de familie, de la prieteni sau de la cunoștințe. În familia mea, eu sunt cea care gătește și în viața privată. Soțul meu nu are timp și, sincer, nici nu-i place să gătească. Mă feresc cât pot de mult de plastic, chiar și bolurile pe care le folosesc în rețete sunt din sticlă sau din ceramică. Am ales să investesc în calitate și nu în cantitate. Fiecare rețetă a mea conține și o picătură din sufletul meu, pentru că eu îmi pun suflet și dragoste în rețetele mele și cred că din acestă cauza sunt un succes”, ne-a mărturisit autoarea, într-un interviu oferit acum doi ani.

Geanina, autoarea JamilaCuisine: „Fiecare rețetă a mea conține și o picătură din sufletul meu!”

Cu nepotica mea, Raisa!

A post shared by JamilaCuisine (@jamilacuisine) on

Am multe de semnat.

A post shared by JamilaCuisine (@jamilacuisine) on

Oare ce se pregateste? 😁😁😁😁

A post shared by JamilaCuisine (@jamilacuisine) on

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: