Pe Bunica Zinaida am găsit-o la întâlnirile comunității Bunătate.md. Ne-a povestit cu multă bucurie că este foarte mândră de copii și nepoții ei, iar celor din urmă le transmite cu drag experiența sa de viață. Iată ce dorință are ea pentru anul care vine. Un video în cadrul Campaniei #CEvreaEA cu 90 de femei pe EA.md.

„În primul rând doresc ca să pot merge, să fiu utilă tuturor din jurul meu, ca să vină copii mei mereu la mine și nepoțeii să mă iubească. Pentru că atunci când nepoțeii mă vizitează eu încerc să-i educ și ei mă ascultă cu atenție. Vreau să le transmit ca ei să trăiască cinstit, sincer, după puterile lor.

Eu le transmit experiența mea de viață, deoarece eu am trei copii și trei nepoți. Copii i-am crescut și le-am oferit educație și studii superioare. Unele prietene se plâng de nepoții lor, însă eu mă mândresc cu ei. Sunt văduvă, soțul meu a decedat, însă eu mă bucur că nepoții și copiii mei mă vizitează. Eu am grijă de nepoți, pe unul dintre ei l-am dus un an la școală, zi de zi și i-am ajutat mereu cu tot ce am putut.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Copiii să revină acasă și nepoții să-i fie sănătoși. Descoperă #CEvreaEA, femeia, de la 63 la 72 de ani (Video)