Nu te chinui cu diete stricte, care în rezultat își lăsa doar consecințe grave de sănătate, alege să îți obișnuiești organismul cu un meniu variat, dar sănătos de alimentație.

Alege doar una dintre produse propuse la fiecare oră:

7.00 -7.30 Primul micul dejun:

  • Fulgi din ovăz cu măr ras prin răzătoare, scorțișoară și miere;
  • Omletă cu verdeață;
  • Două brânzele cu sos de iaurt;
  • Brânză cu smâtână;
  • Terci din hrișcă cu o roșie;

11.00-12.00 Chindiile: 

  • Măr copt cu brânză de vaci;
  • Un pahar de chefir;
  • O salată de fructe;
  • Fructe de sezon;

13.30-14.30 – Prânzul:

  • Supă din legume, supă-cremă din dovlecei;
  • Supă vegetariană;
  • Tocană din pui și legume;
  • Salată din mozzarella și roșii;
  • Orice carne fără grăsime cu legume.

16.00-16.30 – E timpul pentru o gustare:

  • Felii de măr verde;
  • Felii de castraveți;
  • Un grapefruit;
  • Salată din fructe;
  • O mână de migdale; 

18.00-18.45 – Cina:

  • Inele de calmar fierte;
  • Găină coaptă;
  • Curcan;
  • Pește,
  • Midii,
  • Creveți,
  • Salate;
  • Legume;
  • Olivie;
  • Tocană din legume;Pe zi se consumă minim 1,5 litri de apă. Nu bea mai mult de o ceașcă de cafea pe zi.