Ingrediente:

– 100 g de unt.
– 100 g de zahăr.
– 300 g făină.
– 1 ou.
– 1 lingură de ghimbir măcinat.
– 2linguri de cacao.
– 3 linguri de miere.
– 1,5 linguri de praf de copt.
– 1 linguriță de scorțișoară măcinată.

Mod de preparare:

1. Amestecă untul, zahărul și batele cu mixerul. Adaugă miere.
2. Adaugă oul și mixează din nou.
3. Adaugă ghimbirul, scorțișoara, cacao și amestecă bine.
4. Adaugă făină, praful de copt și frământă aluatul. Înfășoară aluatul într-o folie alimentară și pune la rece pentru puțin timp.
5. Întinde apoi aluatul și taie biscuiții după forma dorită.  Arajează biscuiții pe tavă și pune la copt timp de 10-12 minute, la 180 grade.

Poftă bună!

Distribuie articolul: