Și în acest an Event Agency Duminica Show, împreună cu AO „Asociația Internațională a Etniilor” și AO „Sinti”au organizat un minunat concert în susţinerea copiilor orfani cu dizabilităţi. Regizoarea acestuia, Aliona Duminică, și-a expus mulțumirea față de toți partenerii și artiștii care au conceput feeria din scena Filarmonicii.

La concert au participat mai mulți artiști printre care: Lenuța Gheorghiță, Mariana Mihăilă, Formația Catharis, Kătălina Russu, Marian Stîrcea, Natalia Duminica, Vlada Kraevskaia și Protagonistul Concertului – George Rotaru (Romania) și Invitata Specială – Korina Arvinte-Spanos (Grecia). Moderatoarea evenimentului a fost minunata Liudmila Belostecinic.

Publicul a avut parte de muzică, dans și un show de magie din partea lui Gary Cozma. La eveniment a fost și primărița Chișinăului, Silvia Radu.

Este pentru al patrulea an când se organizează acest concert, iar banii adunați sunt donați copiilor cu dizabilități. Invitații au avut parte de o tombolă cu premii și multe alte surprize artistice.

Sursa foto: Facebook.com

Distribuie articolul: