Beniamin-Marcel Dumbrăvan are 14 ani și este din Oradea. Puștiul a venit cu „gânduri pașnice” la Românii au talent, așa cum spune chiar el, și a reușit să ia nu doar patru de DA, ci și Golden Buzz-ul. Surpriza cea mare a fost, însă că Beni a primit Butonul de Aur de la cel care se aștepta cel mai puțin, iar emoțiile nu au avut cum să-l ocolească.

„Am venit la Românii au talent nu doar să câștig, ci să-mi fac familia și prietenii mândri de mine și să arăt tuturor că și românii au talente, nu doar defecte.”

Și a reușit! Și-a ascuns emoțiile și cu multă încredere a pășit pe scenă, iar momentul său de beatbox a reușit să uimească o sală întreagă.

capture-20170319-165914

Vezi și: Un cuplu de gimnaști basarabeni, pe role, a uimit jurații de la Românii au Talent! (Video)

Iar dacă de celelalte dăți, Florin Călinescu era ultimul membru al juriului care se ridica în picioare, de data aceasta, juratul a fost atât de impresionat încât nu a ezitat niciun moment pentru a arăta acest lucru:

„Mă mănâncă mâna. Nu pot să-mi imaginez cum să iasă atâtea sunete pe o sungură gură. Alții vin cu sute de guri și instrumente și nu se întâmplă asta. Nu bănuiam că o astfel de apariție o să-mi creeze atâta emoție. Ai scos cel puțin 300 de sunete diferite”, a spus Florin Călinescu.

17362911_1549622601738310_724872120331139690_n

De fapt, juratul care pare a fi cel mai exigent dintre toți ascunde în spate, la rândul său, o poveste de viață extrem de emoționantă. În doar 10 ani, Florin Călinescu și-a pierdut soția, răpusă de cancer, ulterior ambii părinți au murit la o distanță de doar două luni, iar în anul 2012 fiul său, Luca și-a pus capăt zilelor. Pe lângă asta, acum mulți ani în urmă, a mai pierdut încă un copil: o fetiță care a decedat la doar cinci luni. Așa se face, că atunci când vede copii pe scena de la Românii au talent, acesta devine extrem de sensibil.

„L-am văzut, era curentat. Cei care am reușit să stăm mai mult timp alături de el, știm să vedem și dincolo de mască și știm că știm că în spatele măștii este un om extrem de sentimental și emoțional”, a mărturisit Andi Moisescu.

Beniamin a dedicat realizarea sa nimănui altcuiva decât mamei sale, căreia i-a mulțumit pentru că i-a dat viață:

„Mami, să știi că asta pot să-ți datorez numai ție, fiindă tu ai născut o legendă.”

Vezi mai jos întreg momentul:

Foto: Facebook.com, captură imagine

Distribuie articolul: