Vedeta reality show-lui ,,Familia Osbourne”, Kelly Osbourne a declarat în unul din interviurile sale că planifică să urmeze pașii Angelinei Jolie și să îți face operația de extirpare a ovarelor. Femeia, în vârstă de 30 de ani a povestit că este predispusă genetic la cancer.


,,Susțin gestul Angelinei Jolie cu 100 de procente. Eu, de asemenea, am o genă de cancer. Am aflat despre asta când mama mea ne-a impus pe toți membrii familiei să trecem testul genetic, după ce ea a trecut printr-o dublă mastectomie”, a recunoscut Kelly.

Mama vedetei și soția legendei rock,  Ozzy Osbourne, Sharon, știe pe propria piele ce înseamnă lupta cu o boală incurabilă. În 2002, Sharon Osbourne, în vârstă de 62 de ani a fost diagnosticată cu cancer la intestinul gros. Deși medicii i-au garantat doar 40 la sută, șanse la viață, femeia a reușit să învingă boala.

Kelly Osbourne a declarat că după ce va naște copii, de asemenea își va extirpa sânii și ovarele.

,,Știu că mai devreme sau mai târziu, va trebui să fac asta, pentru că îmi doresc copii și vreau să le fiu alături până la adânci bătrâneți”, a adăugat Kelly.

Distribuie articolul: