Dacă îți dorești să participi la o nuntă regală ai toate șansele. Casa regală a rezervat 1200 de locuri pentru membrii publicului care vor putea admira cum Prințesa Eugenie și noul ei soț se vor plimba și ei cu caleașca prin Windsorcare,  asemeni Prințului Harry și a lui meghan Markle.

Eugenie, ce este a noua în linie la tron, s-a logodit cu Jack Brooksbank în ianurie, după șapte ani de relație, cei doi făcând cunoștință la schi. Prințesa, în vârstă de 27 de ani, care e și nepoata Reginei, se va mărita cu iubitul ei. Nunta Regală va avea loc la St. George’s Chapel, acolo unde Ducele și Ducesa de Sussex și-au unit și ei destinele, în mai, anul acesta.

Familia Regală declară că membrii publicului vor putea observa nunta din interiorul castelului, în urma înscrierii printr-o aplicație. Ca să “împărtășească experiența acestei zile speciale”, publicul trebuie să trimită aplicația până la data de 8 august, nunta având loc pe 12 octombrie.

Oamenii vor putea să vadă nuntașii venind și vor urmări întreaga ceremonie prin transmisiune live. Odată căsătoriți, cei doi vor face o plimbare cu trăsura pe Windsor High Street.

Potrivit elle.ro, evenimentul, care este a doua nuntă regală de anul acesta, va fi similar cu cel al Ducelui și Ducesei de Sussex, care și el s-a bucurat de 1200 de locuri pentru membrii publicului. Nunta lor, în mai, a fost urmărită la TV de mai mult de 13 milioane de oameni. Mii de fani ai casei regale s-au aliniat și ei în străzi să vadă noul cuplu.

Prințesa Eugenie, care lucrează ca director al galeriei Hauser and Wirth, este a doua fiică a Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah. Ea își va menține titlul regal când se căsătorește cu Jack și va avea opțiunea de a prelua numele său de familie.

După anunțul logodnei, Prințesa Eugenie a descris momentul ca fiind unul “perfect” și “o surpriză neașteptată.” Brooksbank a cerut-o în căsătorie în fața unui vulcan la apus de soare în Nicaragua, în ianuarie. El a declarat că a fost “dragoste la prima vedere” și că nu putea fi mai fericit.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Nunta s-a terminat și a venit nota de plată! Cât a costat nunta regală?

Distribuie articolul: