Încă o lună a rămas până va fi celebrat cel mai minunat eveniment din viața Andei Adam. Interpreta este pe ultima sută de metri, de aceea am decis să vă aratăm ce rochie va purta în data de 7 iunie la o vilă de lux situată pe malul Lacului Snagov.

În cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Anda Adam a făcut o mică repeteție de nuntă, mai bine zis, prezentatorii show-ului i-au făcut o surpriză și i-au aranjat o „mini-nuntă”. Atât prezentatorii, cât și invitații show-ului și-au jucat bine rolurile și au fost și miri, și nași, și nuntași.

Foto: recentnews.ro

Foto: recentnews.ro

Anda a mai fost și invitata altei emisiuni în care a mai dat câteva detalii despre nuntă: „ N-o să vină lumea în alb că e foarte comlicat, și dacă toate fetele au fost încântate și-au zis: „wow, rochițe albe, e vară, super!”, păi băieții n-au zis chiar așa: „pe bune? trebuie să venim în alb?”

tcdu-mireasa-30042015

Când a fost întrebată câți invitați va avea la nuntă, Anda a zis: „Vom avea aproximativ 500 de invitați, asta ne propunem”. Interpreta le-a pregătit tuturor nuntașilor, invitații cu pietre Swarovski, al căror text este în versuri și în care au anunțat că nașii vor fi soții Gheară. Tot în cadrul „Unui show păcătos”, Anda a mai spus și: „Păi, stai că noi nu avem sarmale, deci o să fie așa: open bar, scenă, piscină, avem o piscină de 100 de metri, facem zilele orașului Snagov.”

collage

Aflați că interpreta nu s-a lăsat pe mâinele organizatorilor în totalitate, ci a fost chiar ea să testeze candy barul, piscina, unele bucate, despre care Anda spune: „vor fi vreo 30 de feluri de bucate, știu că o să am un orgasm culinar.” Cântăreața a făcut și câteva repetiții în care și-a arătat rochia și a făcut și o probă pentru a vedea ce machiaj îi stă mai bine.

Anda Adam şi Sorin Andrei sunt împreună de mai bine de opt luni, iar afaceristul a cerut-o de soţie în toamna anului trecut. Ei vor spune „Da” în data de 7 iunie, iar la petrecere sunt aşteptați să vină peste 400 de persoane. Cheful va avea loc la Vila 23 Snagov, un local de lux, situat pe malul Lacului Snagov.

Distribuie articolul: