Recent deputatul democrat Sergiu Sîrbu s-a lăudat pe Facebook, spunând despre perfomanța în dietă a soției sale, dar și lăudând-o cât este de frumoasă. Se pare că după naștere, Ina Sîrbu s-a încăpățânat și a dat jos tocmai 30 de kg. I-a reușit atât de bine, încât ieri, pe podiumul Fall in Love Fashion Walk 2014 părea un adevărat model. Cum i-a reușit și care este secretul, ne-a spus chiar dânsa.

„A fost pentru prima dată când am participat la un asemenea show, însă am mai prezentat ținute în calitate de model de mai multe ori. Am avut careva emoții, pentru că și a fost demult. Port și eu cu mare mare drag „Latyana”, ceea ce am și prezentat la fashion walk, dar din pacate nu am alte branduri autohtone în dulapul meu. Sper să fie mai multe de aici încolo”, spune Ina.

Ina Sîrbu

„Am slăbit doar datorită alimentației corecte și asta nu înseamnă că nu mai trec uneori pe la un restaurant fast food, spune în glumă Ina. De fapt, încerc să nu mămânc după ora 18:00 seara și, chiar dacă se mai întâmplă, atunci a doua zi neapărat ‘pun lacăt la gură’”, ne-a declarat Ina Sîrbu.

 Latyana

Succesul a fost înregistrat de asistenta parlamentară în mai puțin de 8 luni, ceea ce este corect din punct de vedere al sănătății. „Acum am început să fac și sport: sar cu coarda în curtea casei mele, seara, la ora 20:00, când toată lumea deja se pregătește de dormit”, a mai adăugat Ina pentru revista PentruEA.

 Ina Sirbu

Nu este imposibil – de acest lucru este sigură Ina Sîrbu și le îndeamnă pe toate doamnele, domnișoarele și tinerele mămici să aibă multă putere de voință pentru a-și implementa planul de slăbit. „Asta cred că poate face orice femeie. Impedimentul poate consta doar într-o problemă de sănătate, celelalte explicații sunt doar niște aberații”, le încurajează tânăra mămică.

Foto: Ellene Mocrii, Facebook.com

Distribuie articolul: