La 22 de ani Ina Chișlaru a fost desemnată Miss Moldova 2007 și, deși, au trecut mai bine de 11 ani de atunci, aceasta rămâne una dintre cele mai recognoscibile modele de la noi ce au purtat vreodată acest titlu.

După ce a renunțat la concursurile de frumusețe, Ina Chișlaru a activat timp de câțiva ani în calitate de prezentatoare TV, unde a interacționat cu mai mulți oameni ajutându-i să-și schimbe felul în care arătau. Acest lucru a inspirat-o să devină antrenor de fitness cu acte în regulă și să-și creeze un blog. Între timp, Ina și-a întâlnit bărbatul perfect și a devenit de trei ori mămică.

Recent, aceasta, nu fără o doză de îndoială a dezvăluit pe pagina blogului prin ce emoții și trăiri a fost nevoită să treacă atunci, când corpul ei de model, s-a transformat în unul de mămică. Aceasta a făcut publice poze făcute înainte și după ce a reușit să revină la silueta de odinioară și a povestit ce a motivat-o cel mai mult în acest parcurs greu, dar care a dat rezultate bune.

„Mă uitam în oglindă și simțeam așa un disconfort, îmi era rușine de corpul meu. Am fost nevoită să mă dezic de mărimea XS – S și să trec la M – L. Atunci când ieșeam în oraș nu mă puteam îmbrăca așa cum îmi doream, eram nevoită să aleg „balahoane”, ca să pot măcar un pic ascunde burta.

Și, într-o zi mi-am zis: ori vei trăi cu senzația asta mereu, ori faci ceva. Ori dacă nu faci, atunci taci și regăsește-te în noile forme.

Eu știu cât e de greu să treci peste asta, însă acele complexe pe care le simțeam, mă motivau să merg mai departe. Știam că doar eu pot schimba ceva, că nimic nu îmi va cădea de sus.

Să știți cât de des simțeam rușine… Nu știam cum să mă îmbrac la sala așa, încât să nu se vadă kg de grăsime. Purtam și o centură, care îmi părea mie că îmi strânge măcar puțin burta.

O perioadă mergeam la sală și rezultate nu vedeam… nu erau din mai multe motive: nu am exclus definitiv zahărul și făinoasele. Nu am reglat alimentația. Totuși speram să continui să mănânc de toate și să slăbesc, fiindcă eu deja făceam sport.

Dacă vă este interesant, voi continua aceasta istorioară… Poate pentru unele dintre voi va fi o motivație, un imbold de a începe să schimbați ceva.

PS: scriind această postare, am înghițit noduri, căci iarăși am retrăit acele emoții… pentru mine destul de neplăcute.
Însă rezultatul obținut îmi zice: e posibil atunci când vrei și mai ales când faci ceva pentru asta!!! Să știți că niciodată nu mi-am imaginat că voi fi în stare să postez așa gen de poză, însă știind că pentru cineva poate fi o motivație, o fac cu multă încredere! 
Va îmbrățișez cu drag!”

Pentru a vedea mai multe poze cu parcursul Inei Chişlaru vizitaţi pagina ei de Instagram.

Dragi femei, pe voi ce vă motivează cel mai mult să munciți asupra voastră, a felului în care arătați și vă simțiți?

Sursa: Facebook.com

Vezi şi: Prezentatoarea TV, Tatiana Granciuc, s-a căsătorit: „A fost nunta visurilor mele” (Video)