Tânăra poetă Ioana Isac a creat și publicat un video pe pagina sa de YouTube, citind versurile poeziei sale „În timp ce făceam dragoste”. Ioana s-a întrupat cu natura, atât în poezie, cât și în filmuleț, acesta fiind filmat pe câmpurile de la Duruitoarea Veche.  

Ioana Isac, poetă

Ioana s-a lăsat filmată în timp ce pe background răsună vocea sa tandră citind despre iubire, despre amprenta acesteia lăsată pe suflet, minte și trup și despre cum „se făcea timpul și dragostea” în vreme ce ei se iubeau. Versurile și imaginile sunt o alinare, o artă sublimă ce te desprind de realitate și te lasă în gânduri profunde, sentimente nemaitrăite și te fac să percepi dragostea cu totul diferit….  artistic.

„După ce-am lansat cartea mea de debut „Ei confundau librăria cu liberatatea”, (Editura Arc, 2018) a urmat o serie de performance-uri alături de bunul meu prieteni și coleg de breaslă, Ronin Terente experimentând diferite locații și diferiți muzicieni, apoi am colaborat cu designer-ul Beatrice Moraru și-am făcut o serie de postcard-uri cu frânturi din versurile mele și fotografiile ei, astfel mi-am dorit să nu mă opresc aici și mi-am dorit ca publicul să ajungă mai comprehensibil la poezia mea și astfel am făcut primul video expromt acasă în carantină ca o zi din viața mea la poezia Femeia din cearșaf, iar al doilea a venit după ce-am făcut 2 live-uri cu recitaluri și mulți mi-au scris că au îndrăgit poezia „În timp ce făceam dragoste”, așa că am pornit la drum cu Cristina Perebicovschi și camera ei, iar Paul Tserkezos a creat muzica, totul se întâmplă dacă ai oameni alături, echipa e factorul cel mai motivant, când mai mulți artiști se dăruiesc artei”, ne-a mărturisit poeta când am întrebat-o cum a luat naștere această idee.

Ioana Isac este o tânără poetă ce își varsă trăirile și gândurile în versuri, fără semne de punctuație, astfel oferind posibilitatea cititorilor de a interpreta și simți versurile conform propriilor trăiri și experiențe de viață.

Vezi și: Tânăra poetă Ioana Isac, despre curajul de a scoate o carte în Republica Moldova

Autoare: Doina Cojocaru, stagiară

Distribuie articolul: