Îți dorești o rochie nouă pentru un eveniment special sau poate un pulover pentru soțul tău? Nu trebuie să cheltui averi pentru ați reînnoi garderoba sau pentru a oferi cuiva un cadou, trebuie doar să urmărești reducerile.

Veștile îmbucurătoare vin de la Shopping MallDova, cea de-a 10-a zi a lunii ianuarie 2018 aduce reduceri de până la 70% la tendințele sezonului, piese vestimentare elegante, must have sau casual, accesorii șic, precum și articole din noile colecții. Și asta nu este tot, ca sesiunile de cumpărături să fie și mai plăcute se va da startul și tradiționalei campanii de iarnă  „Winter Sales” cu oferte care mai de care mai atractive, pentru un refresh al garderobei tale!

Dacă ești pasionat de moda și ai  pus ochiul pe câteva articole pe care ți le doreai de mult în garderoba ta, acum este timpul să le cumperi la prețuri reduse. Din 10 ianuarie și până la sfîrșitul lunii te poți bucura de reduceri considerabile.

În campania Winter Sales sunt implicate toate brandurile tale preferate ,iar asta nu  îți oferă decât alte mii de motive să te bucuri și mai mult de cumpărături. În această perioadă vei găsi reduceri de până la 70% în magazinele LTB, Mango și Aridon. La OOdji etichetele arată cu până la 60% mai puțin. Prețuri de două ori mai mici au afișat magazinele Carpisa, InCity, Vizită, Ted Lapidus, Colins, Pierre Cardin, Motivi, Meli Melo, Clarks, Orsay, LC Waikiki, Celio, Broadway. Dacă dorești ținute de la Benetton și Sisley, prinde reducerile de până 40%. La modelele selectate Milavitsa se aplică -20%. Fiecare magazin își așteaptă cumpărătorii săi cu oferte și promoții individuale.

La Shopping MallDova ești încălzit  cu stil și cel mai important, la prețuri irezistibile!

Distribuie articolul: