Li Yuanhao este un student din China, care a început să comercializeze absorbante bărbaților, după cum informează Phoenix New Media. Evident că scopul acestora este cu totul altul decât cel din uzul feminin. Cum se utilizează acestea în rândul bărbaților din China, aflați mai jos.

Articolele igienice, dotate cu bandă adezivă, se lipesc în interiorul încălțămintei pentru a absorbi transpirația de la picioare și pentru a preveni apariția mirosului de picioare, cauzat tot de transpirație. 

Fiind student la universitatea Chongqing, din Nord-Vestul Chinei, Li Yuanhao distribuie absorbantele colegilor săi de facultate, iar în primele două zile de comerț, a reușit să câștige echivalentul a circa 98 de dolari americani.

Principalii cumpărători ai absorbantelor masculine s-au dovedit studenții anului întâi de facultate, pentru că anume aceștia sunt nevoiți să facă exerciții de pregătire militară. În timpul acestor activității fizice sporite, la care sunt supuși băieții, picioarele lor transpiră foarte mult. 

Dacă v-ați gândit că Li Yuanhao vinde niște absorbante personalizate, vă înșelați. Li Yuanhao comercializează absorbante igienice tipice pentru femei, însă le vinde bărbaților! Tocmai din acest motiv mulți dintre „clienții” acestuia se sfiesc să le cumpere. 

Anume pentru aceștia, tânărul businessman a decis să facă livrări la locul în care se află clienții săi.

Li Yuanhao și-a lansat „afacerea” încă din 2013. Anul trecut, tânărul a cumpărat o cantitate mai mare de absorbante, inventând doar ambalaje noi pentru acestea. 

Pregătirea militară, în China, se efectueză atât în universități, cât și în rândul elevilor de la școlile medii, iar exercițiile sportive și militare sunt activitățile de bază ale acestor tineri și adolescenți. 

Foto: ifeng.com,http://shanghaiist.com 

Distribuie articolul: