Dacă în concursurile tradiționale de frumusețe se ia în calcul eleganța și feminitatea, în concursul brazilian „Miss BumBum” lucrurile merg altfel. În această competiție senzuală, se apreciază formele posterioarelor și probabilitatea ca acestea să fie cele mai potrivite pentru dansurile sexy din perioada carnavalului. Cine sunt participantele din acest an la această competiție fierbinte, vedeți mai jos.

„Miss BumBum” este un concurs care abordează frumusețea un pic diferit. Anual, zeci de femei cu cele mai sexy posterioare din întreaga lume se adună pentru a-și întrece „fermitatea” și „rotunjirile”.

Potrivit „The Huffington post”, încă de săptămâna trecută organizatorii au anunțat înscrierea a 27 de participante la concursul celor mai sexy posterioare din acest an.

„Miss BumBum 2014″ a început la São Paulo pe 11 august, iar votingul online va dura până în luna noiembrie, când va ieși la iveală numele celor 15 finaliste. 

Pentru prima oară, unitatea federativă Alagoas va fi reprezentată de două gemene sexy: Rafaella și Graziella Fornazieri.

Anul trecut, modelul care a câștigat titlul de „Miss BumBum 2013” a fost modelul de 25 de ani Dai Macedo, posteriorul căreia ar fi măsurat tocmai 42 de inch. 

După ce a câștigat, învingătoarea declara, pentru Agence France-Presse, că a costat-o scump victoria din acest concurs: „Am refuzat o mulțime de lucruri: la cluburi de noapte, dulciuri. Frecventam, în schimb, sala de sport cu regularitate!” 

Câștigătoarea din acest an se va pricopsi cu un premiu în valoare de 50.000 de reali (aprox. 22.000 $) și promovare instantanee în modellingul brazilian.

Candidatele din acest an, la „Miss BumBum 2014″, sunt:

Renata Alves: 27 de ani

Jaqueline Veloso, 24 de ani:

Vivian Cristinelli: 23 de ani

Iara Muniz: 24 de ani

Indianara Carvahlo: 22 de ani

Julianna Bittencortt: 28 de ani

Ana Paula Souza: 27 de ani

Ana Paula Costa: 22 de ani

Nathalia Matos: 23 de ani

Clau Dullios: 26 de ani

Patricia Oliveira: 39 de ani

Rafaella Fornazieri: 20 de ani

 Graziella Fornazieri: 20 de ani

Lais Fernandes: 23 de ani

Ana Flavia Magalhaes: 27 de ani

Paola Araujo: 22 de ani

Ana Paula Souza: 27 de ani

Vanussa Hoppe: 28 de ani

Tamirys Martin: 22 de ani

Thaynara Ferreira: 19 de ani

Karine Gaglianoni: 22 de ani

Michelle Docio: 30 de ani

Lucianne Sanches: 26 de ani

Bruna Valentim: 21 de ani

Claudia Alende: 20 de ani

Rebeka Francis: 23 de ani

Gisa Gomes: 28 de ani

Foto: www.news.com.au, huffingtonpost.com, www.theworldsbestever.com,  noticias.bol.uol.com.br

Distribuie articolul: