Puțini oameni și mai cu seamă patisieri au încercat să reproducă vreodată cel mai impresionant organ din corpul uman - inima. N-a fost la fel de complicat și pentru bloggerul culinar Yolanda Gampp, care creează orice fel de formă de tort îi trece prin cap. Cum arată prăjtura sub formă de inimă umană, pe care a realizat-o în prag de Valentine's Day, aflați mai jos.

„De Ziua Îndrăgostiților, de ce să nu ne oferim inima la propriu?”, s-a întrebat bloggerița, înainte să se aventureze într-un nou experiment: acela de a prepara un tort cu marțipan, identic inimii umane.

După ore întegi de muncă, în care a copt blaturile roșii, le-a unit, le-a sculptat, le-a completat cu vasele sangvine de rigoare, le-a modelat cu marțipan și le-a vopsit cu sirop de culoarea sângelui, Yolanda Gampp a rămas uimită de rezultatul obținut: a luat în mâini un tort sub formă de inimă reală și chiar a gustat din el!

human-heart-cake-7

Despre torturile Yolandei Gampp ați auzit cu siguranță și în trecut, însă nu știați că anume ea este autoarea acestor creații nonconformiste. Inventivitatea a ajutat-o să creeze torturi sub formă de cubic rubic, înghețată, ganteră, pepene verde, șapcă, glob de Crăciun și chiar creier uman.

Azi, peste 246 de mii de oameni îi admiră creațiile și tutorialele video de pe Instagram, nemaivorbind de numărul imens de abonați de pe canalul de YouTube How To Cake It, pe care îl completează tot ea.

Foto: How to cake it

Distribuie articolul: