Vara lui 2019 va aduce multă culoare, iar acest lucru va fi valabil și pentru manichiură! Iară dacă ești lipsită de inspirație și nu mai știi pentru ce modele să optezi, îți propunem noi câteva.

Multă culoare 

Una dintre tendințele verii este  manichiura multi-coloră, în care culorile sunt aranjate fie consecvent, fie aleatoriu pe unghii. Nu poți decide dacă vrei un neon sau o nuanță neagră – alegeți ambele. O mână cu neon, iar cealaltă cu negru.

Figuri geometrice și desene 

O astfel de manichiură completează perfect o rochie de vară. Fie că optezi pentru buline sau flori, contează să fie drăguțe, poți cu ușurință opta și pentru culori pastelate.

Culori nud

Toate culorile nud rămân a fi în vogă.”Principala regulă este alegerea nuanțelor și obținerea celei mai naturale forme a unghiei, astfel încât să creeze împreună un efect natural.

 

 

Glitter și paiete

Atunci când aplicați lac cu sclipici pe unghii, nu vă străduiți să obțineți o acoperirea perfectă. Prin urmare, vă sfătuim să utilizați sclipici nu pentru o acoperire densă, ci ca un accent pe un unghii.

Conffeti

Manichiura de vară cu efect de confetti a câștigat chiar și dragostea vedetelor. Trebuie să ții cont că acst tip de manichiură oferă unghiei un efect mai voluminos.

Cu efect de metal 

Manichiura cu efect metalic poate fi atrăgătoare, mai ales pentru cei cărora nu le place sa irosească timpul în zadar. Lacurile cu acoperite metalică au o durată mai mare decât cea normală. Pe unghiile lungi, o astfel de acoperire va arăta foarte bine. Și pe cele scurte, tipurile metalice vor arăta elegante: aurul, argintul, platina.

French color

O reinterpretare a manichiurei „french” clasice, care va câștiga atenția fashionistelor în acest sezon.

 Galben vibrant 

Mai luminos, mai neobișnuit – mai bine. În timpul verii, culorile precum galben, fucsia și culorile neonului vor fi relevante. Nu uitați de culoarea anului – coralul viu.

Abțibilduri 

Dacă îți place un nud laconic, bine, îl poți completa întotdeauna cu accente luminoase – abțibildurile sunt mereu o idee bună.

Două culori – combinația perfectă

Unul dintre cele mai minimaliste modele de unghii este manichiura cu doua culori. Alegeți o culoare primară, completați-o cu o a doua variantă de contrast, orice formă de design.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: