Numărul hairstyliștilor crește vertiginos pe Instagram și totuși, ne-a atras atenția una dintre cele mai talentate meșterițe. Se numește Nina Starck, are o fiică cu păr extrem de ușor de coafat, iar împletiturile ei sunt nu doar extrem de actuale, ci și ușor de realizat.

Daneza Nina Starck s-a lansat în vlogging abia la începutul anului trecut și totuși, canalul ei de YouTube adună tot mai multe vizualizări cu fiecare tutorial video nou postat.

Totuși, cele mai mult, fanii o urmăresc pe Instagram, acolo unde Nina este urmărită de peste 128 de mii de internauți. Cea care apare deseori în fotografiile și clipurile ei video este nimeni alta decât fiica.

„Arta împletiturii este pasiunea mea și sper să vă inspir cu fiecare stil magic de împletire. Voi împărtăși aici tutoriale cu diverse tipuri de împletituri și coafuri bazate pe cosițe. Aproape jumătate din stilurile pe care le găsiți pe Instagram sunt create în părul meu, celelalte fiind executate în părul fiicei mele”, spune Nina, în descrierea de pe canalul său.

Yet another stacked braid💜 #ornamentbraid

A post shared by Nina Starck | Hairstyles (@n.starck) on

Celor care vor să deprindă aprofundat arta împletirii, Nina le recomandă să-și achiziționeze un cap de manechin, care are multiple beneficii, cel mai mare fiind posibilitatea de a învăța oricând o tehnică nouă, fără să provoace suferințe cuiva.

Twisted cornrow-style🌷

A post shared by Nina Starck | Hairstyles (@n.starck) on

3 împletituri actuale, semnate de Nina Starck:

Space buns:

Zipper braid:

Mohawk French Braid:

Foto: Instagram

 

 

 

Distribuie articolul: