Interpretul a postat un filmuleț pe rețelele sociale, video în care acesta dansează alături de micuța Lucy, de doi anișori, iar imaginile sunt adorabile! Vezi cât de fericiți sunt ambii!

Acesta a publicat imaginile cu fiica sa de aproape 2 ani, cei doi fiind surprinși în timp ce dansau pe melodia The Wheels on the Bus. Lucy se entuziasmează atunci când tatăl ei face pași mai mari, reușind să treacă peste ea, iar cei doi dansează împreună într-un mod amuzant, Enrique ridicând-o și apoi învârtind-o pe fiica sa. Potrivit Elle.ro, în video se poate auzi și vocea Annei Kournikova, mama lui Lucy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😍🚌

O postare distribuită de Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) pe

Lucy are și un frate geamăn, Nicholas, iar Enrique și Anna au ținut secretă sarcina, anunțând doar nașterea copiilor în 2017.

De obicei, cei doi au o viață privată, însă câteodată postează și imagini speciale cu cei doi copii. În iunie, artistul a publicat un clip video adorabil cu fiul său, care era uimit de apă, iar în mai acesta a publicat imagini în care își face copiii să râdă prin diferite gesturi amuzante.

SURSA

Distribuie articolul: