Are peste un milion de abonați pe YouTube, mulți dintre care sunt tineri și copii, cei care fac parte din generația noilor tehnologii, iar mediul virtual, deseori, ia locul casei și familiei. Iată de ce, Ilie Bivol, cunoscutul vlogger moldovean vine cu un mesaj important în adresa acestora, dar și a părinților, care nu se implică suficient în viața copiilor.


Vezi și: Vloggerul Ilie Bivol: „Am făcut-o și pe asta. Mi-am vopsit părul alb” (VIDEO)

Într-unul dintre cele mai recente vloguri, Ilie promovează ideea jocului „Balena roz”, antipodul jocului morții, „Balena albastră”. Acesta motivează tinerii și copiii să aibă încredere în ei și să nu uite de cei dragi atunci când fac un anumit pas în viață:

„Este un joc foarte pozitiv și cred că e bine să promovăm aceste lucruri. Jocul „Balena albastră” este o prostie foarte mare și v-aș sugera să nu vă jucați în el, iar dacă vedeți pe cineva care menționează acest joc, mergeți la el și discutați”, menționează Ilie.

17155597_10212451292540494_4679043627934645032_n„Dacă ești părinte, petrece mai mult timp cu copilul tău. Când veniți acasă seara, nu vă uitați la televizor, dar stați cu copilul, interesați-vă despre viața lui de zi cu zi. Cred că sunt niște chestii foarte importante. E bine să știi ce se întâmplă cu el în fiecare zi. În familia noastră, acest lucru se practică mereu”.

Vreau să vă spun că voi toți sunteți frumoși. Chiar dacă viața e grea, asta nu înseamnă că trebuie să lăsăm mâinile jos și să ne predăm. Noi trebuie să mergem înainte. Gândiți-vă că sunt oameni care rămân în spatele vostru și o să sufere. Dacă îți iubești mama, sora, fratele, apropiații, nu trebuie să faci asemenea prostii. Trăiește viața, pentru e doar o zi rea, nu și o viață rea. Întotdeauna când treceți prin greutăți, să știți că nu sunteți singuri”, conchide vloggerul.

Citește și: Jocurile morții au acum un antipod. Un cercetător științific a inventat jocul „Balena Roz”

Foto: captură video, Facebook.com

Distribuie articolul: