În viața lui Igor Stribițki au intervenit o mulțime de schimbări, atât în viața personală cât și în cea profesională. Interpretul muncește la un proiect solo și a reușit deja să lanseze două videoclipuri și în sfârșit a oferit câteva declarații despre divorțul de Olga Busuioc. 

Invitat la Prima Oră la un interviu sincer realizat de Lili Lozan, artistul a decis că este timpul să facă lumină în acest caz: „Nu mai suntem împreună, dar nu o să spun foarte multe lucruri la acest compartiment, doar că: da, am divorțat oficial. Olga își are viața sa este plecată în Germania. Am lăsat loc de bună ziua pentru că până la urmă avem și niște piese împreună.” 

Se poate că principalul motiv al despărțirii este totuși distanța. Olga cânta mai mult pe scenele de peste hotare, iar cariera lui Igor este concentrată aici, acasă.

 „Părerea mea e că o familie trebuie să fie unită și împreună, dar la distanță ajungi la un moment dat și îți dai seama că nu e bine.” 

Olga Busuioc este în Germania unde își continuă cariera și pare că trece prin momente foarte fericite alături de noul iubit.

Igor a spus că nici el nu este singur: „Da, am și eu pe cineva. Totul este foarte bine. Eu mă bucur că și Olga și-a găsit liniștea sa și eu la fel.” Din spusele interpretului se pare că nou femeie din viața lui este la București și de asta acesta este motivat să își concentreze cariera pe piața din România.

Pentru mai multe detalii urmărește interviul integral:

Sursa video: Prima Ora 

Distribuie articolul: