În familia președintelui Igor Dodon astăzi e sărbătoare. Căsnicia șefului statului și a primei doamne a împlinit astăzi „majoratul”. Cu această ocazie, președintele a postat un mesaj duios adresat soției sale. „Căsnicia noastră a fost cea mai bună decizie a mea în viața personală”, a scris Dodon.

„De 18 ani sunt fericit alături de soția mea, Galina. Căsătoria noastră a fost cea mai bună decizie în viața mea personală, mi-a oferit trei copii frumoși și o stabilitate care mi-a permis să mă dedic activităților mele profesionale și politice. Îi mulțumesc soției că acum 18 ani a acceptat să ne unim destinele”, a scris șeful statului pe pagina sa personală.

El a postat și o fotografie din ziua nunții.

21105673_2064488360243825_5088423347362690245_n

Amintim că într-un interviu acordat anul acesta pentru tribuna.md, Galina Dodon a vorbit despre soțul său, spunând că „este foarte atașat de familie, de părinți, de copii”.

„Chiar fiind lider de partid, obișnuiam să plecăm la țară la sfârșit de săptămână, la părinții lui sau ai mei. O făcea și pentru copii, pentru a-i scoate la aer curat, în pădure, la pescuit. Acum are și mai puțin timp pentru asta, dar totuși profită de fiecare clipă liberă pentru a fi alături de noi”.

Distribuie articolul: