Pe 12 mai, își sărbătorește ziua de naștere cântăreața care cântă despre iubire, oameni care zâmbesc, dar și despre cel mai drag oraș sufletului ei - Chișinăul. Mama, jurata show-ului „Moldova are Talent” și buna prietenă Tania Cergă a împlinit vârsta de 31 de ani și a primit în dar, din partea prietenilor săi, o înregistrare video cu urări calde și sincere. La mulți ani, Tania!!

  • „La mulți ani, Tania, să ai un an cât se poate de RUPT, la fel cum sunt blugii tăi acum și să ai o spinare la fel de frumoasă. Să fii bună. Noi te iubim, îți dorim multă sănătate și la mulți ani.
  • Este o ființă care îți dă foarte multă forță prin creația ei, prin felul ei de a fi. Tania, noi apreciem inteligența ta, talentul tău, dăruirea ta. Ne inspiri foarte mult și vrem să fii multă-multă vreme prietena noastră, să realizăm toate proiectele pe care ni le-am pus în plan la Chișinău și în marile orașe ale lumii. La mulți ani. Te pupăm!
  • La mulți ani! Sănătate, fericire! Rămâi tot atât de frumoasă, pozitivă și talentată. Te pup.
  • La mulți-mulți ani, Tania! Noi te felicităm, îți pregătim o surpriză. Îți doresc multe realizări frumoase pe viitor. Să fie totul la fel de bine și mai bine și să fii mereu atât de sus, cât suntem noi acum!
  • Tania, la mulți ani! Tania, la mulți ani!
  • Dragă Tania, te felicit sincer! Îți dorim multă sănătate! Îți dorim multă fericire! Vrem să te vedem mereu plină de emoții frumoase. Vrem să te vedem mereu realizată în toate sensurile în care poate fi realizată o femeie. Vrem să te vedem mereu fericită și cu zâmbetul pe buze. La mulți ani!”, i-au urat prietenii, în șoaptă, dezvăluind că însăși protagonista se afla chiar în spatele balconului de la care s-au filmat.

Amintim că Tania Cergă educă o fetiță de 4 ani pe nume Izel și a participat, în calitate de jurată, la ambele ediții ale show-ului „Moldova are Talent”, alături de artiștii Nicu Țărnă și Mihai Munteanu.

foto: Ellene Mocrii

 

Distribuie articolul: