Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna ianuarie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Luna aceasta vei fi mai impulsionată să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti pe plan profesional şi financiar.Conjunctura astrală este de partea ta şi ai toate şansele să evoluezi simţitor. Ai început anul în forţă şi nimeni nu te poate trage înapoi. Dacă ai dat bani cu împrumut, încearcă să îi recuperezi pe toţi!

Taur

Luna aceasta sunt favorizate activităţile colective, drept urmare e posibil să primeşti o sumă de bani de care trebuie să ai mare grijă. Nu face investiţii şi nici schimbări majore ale stilului tău de viaţă dacă nu vrei să traversezi o perioadă grea pe viitor. E foarte important să îţi spui ideile şi să îţi faci respectat cuvântul la locul de muncă!

Gemeni

Vei munci mult în această lună, dar vei avea şi rezultate bune.

Din fericire, situaţia financiară se îmbunătăţeşte datorită unei schimbări pe care ai făcut-o recent. Încearcă să nu intri în conflict cu nimeni pornind de la bani şi să îţi achiţi toate datoriile şi obligaţiile fără să ripostezi.

Rac

Vei cheltui destul de mulţi bani în luna ianuarie, însă nu regreţi nicio clipă achiziţiile făcute.

Cu toate că e dreptul tău, cei dragi te vor trage de urechi din când în când cu privire la investiţiile pe care le faci. Ascultă-i, însă fă tot ca tine, pentru că pe tine trebuie să te pui pe primul loc în perioada aceasta.

Leu

Nu stai prea bine cu banii, de aceea vei depune eforturi mari pentru a te redresa din punct de vedere financiar.

Vei prinde o oportunitate, însă pentru asta trebuie să renunţi la multe alte lucruri din viaţa personală, dacă nu cu totul. Situaţia aceasta nu va dura mult, aşa că merită să faci un compromis.

Fecioară

Stai bine cu banii şi chiar îţi poţi permite mai multe decât sperai.

Ce-i drept, şi până acum erai în aceeaşi situaţie, însă nu aveai curajul necesar pentru a lua atitudine. Te pui pe primul plan şi vrei să te răsfeţi şi nu e rău deloc atât timp cât vei ştii când să te opreşti!

Balanță

Nu o duci rău cu banii, dar eşti foarte stresată din cauza lor.

Vrei să strângi cât mai mulţi şi uiţi să te bucuri de micile bucurii pe care ţi le pot oferi. Nu ar strica, ca din când în când, să îţi mai faci câte un moft, chiar dacă e vorba de o investiţie mare sau de o achiziţie costisitoare. O maşină sau un telefon de ultima generaţie îţi poate oferi mai multă încredere în tine.

Scorpion

Câştigi destul de mulţi bani în această lună, însă nu eşti deloc strângătoare.

Ar fi bine să încerci să mai pui din când în când ceva deoparte, asta dacă eşti responsabilă şi te gândeşti la viitor. Dacă ai copii, nu le face toate poftele şi nu te lăsa manipulată de plânsetele lor!

Săgetător

Vei avea parte şi de bune şi de rele în ceea ce priveşte situaţia ta financiară în luna ianuarie.

Din păcate, banii mulţi pe care îi vei câştiga pe nepusă masa vor dispărea la fel de repede cum au şi venit. Este foarte important să fii mai responsabilă şi să ţii cu dinţii de ceea ce câştigi pentru că nu se ştie când vei mai avea această şansă.

Capricorn

Nu vor avea loc modificări ale situaţiei tale financiare în această lună, dar cu siguranţă spre final vei avea parte de puţin noroc.

Ai toate şansele ca în ultimele zile din ianuarie să primeşti un cadou sau un bonus la care nu te aşteptai. Vei căpăta mai multă încredere în tine şi fix de asta aveai nevoie.

Vărsător 

Vei reuşi luna aceasta să evoluezi extrem de mult pe plan profesional.

Nici măcar tu nu te aşteptai la rezultate atât de bune, dar eşti conştientă că ai avut parte şi de noroc. Cumva, astrele vor să îţi transmită că nu eşti singura responsabilă pentru tot ce ţi se întâmplă, de aceea trebuie să nu devii pe persoană cu nasul pe sus!

Pești

Vei cheltui destul de mulţi bani luna aceasta pentru anumite servicii medicale sau de înfrumuseţare.

Cu toate acestea, chiar dacă rămâi cu buzunarele goale, nu vei regreta nicio clipă deciziile luate. Rezultatele pe care le vei obţine sunt nesperat de bune, iar asta te face să nu te mai gândeşti la nimic altceva. Cei dragi te vor ajuta în cazul în care vei avea nevoie.

Sursa: Eva.ro

Distribuie articolul: