Unii bărbați au luat-o razna de-a dreptul, pe internet: includ epilatorul și se rad pe piept, încercând să imite, cumva, practica femeilor de a purta sutien. Cum arată cea mai trăsnită mișcare a bărbaților nonconformiști de pe Instagram, vedeți mai jos.

Administratorii Instagram au rămas de-a dreptul șocați de cea mai recentă mișcare masculină, care a luat naștere pe această rețea. 

Potrivit publicației „The Daily Mail”, tot mai mulți bărbați au îndrăznit să se fotografieze cu „tunsori” corporale tot mai deocheate. 

În acest mod, toate fotografiile de pe Instagram, care însoțesc hastagul #chesthairbikini reprezintă imaginile unor bărbați „feminizați”, cu păr netuns doar în regiunea sânilor sau a mușchilor abdominali, acoperiți de celulită.

La această mișcare trăsnită s-au alăturat bărbați de vârste diferite. Interesant este, însă, că bărbații de vârste înaintate distribuie fotografii în care sunt cărunți la cap, în timp ce „sutienul” pe care și-l tund pe piept nu este încărunțit deloc.

Scopul selfie-urilor și a fotografiilor obișnuite cu „sutienele” masculine nu se cunoaște încă. Cert e că această mișcare atrage tot mai mult atenția opiniei publice. Conform unor opinii, bărbații ironizează asupra faptului că femeile poartă sutien, ori se solidarizează, oarecum, cu acestea.

Mișcarea #chesthairbikini este ultimul capriciu masculin, născut prin intermediul social media; cea mai recentă fiind fotografiile cu flori prinse în barbă.

Atunci, nonconformiștii îndrăgostiți de bărbile lor își dedicau fotografii Instagram cu frunze și petale țesute în părul lor facial.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: