Iubim Chișinăul, cu trup și suflet, cu bine și mai puțin bune.

Iubim Chișinăul și vara, și iarna (poate mai puțin).

Este orașul meu, orașul tau, orașul nostru.

Hai să facem locul unde trăim, un loc mai frumos. Pentru tine, pentru mine, pentru fiecare!

Poate nu cunoști, dar în parcul pe care cu toții îl îndrăgim, parcul din Valea Morilor, se ascunde cel mai mare teatru în aer liber din Europa, cu peste 6 mii locuri disponibile. Teatrul Verde, construit cu 60 de ani în urmă are nevoie de reparație capitală. iTicket dorește să sensibilizeze societatea, prin organizarea evenimentelor grandioase la Teatrul Verde.

Primul eveniment organizat de iTicket la teatru a fost „Eugen DOGA – 80” din 1 octombrie 2017, care a fost cel mai mare eveniment organizat cu Eugen DOGA vreodată. La fel, acest eveniment a fost cel mai mare concert de muzică simfonică organizat în Republica Moldova de la independență încoace. După organizarea evenimentului din 1 octombrie 2017, numărul evenimentelor organizate la Teatrul Verde s-a triplat. În același timp, iTicket va susține Teatrul Verde prin alocarea de fonduri din veniturile obținute în urma evenimentelor cu titlul „O seara în parc”.

Pe 1 iulie 2018 are loc primul eveniment „O seara in parc”, la care vor evolua:

-Valentina Naforniță
-Eugen DOGA
-Cătălin Josan
-Brio Sonores
-Mihai Munteanu
-Constantin Moscovici
-Vitalie Advahov
și alții
Soliștii vor fi acompaniați de orchestra extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, în frunte cu dirijorul Dumitru Cârciumaru.

Prețurile încep de la 130 lei.
Biletele pt fi procurate on-line de pe iTicket.

25% din suma achitată, Mastercard o returnează în contul tău iTicket pentru fiecare bilet procurat la „O seara in parc”.

Hai să facem Chișinăul un loc mai bun și mai frumos împreună!