Nu este tipul de vedetă care preferă să-și afișeaze viața personală în spațiul virtual, cu toate acestea, a dezvăluit o noutate extraordinară. Ivan Guzu, alias Guz, a mărturisit pentru colegii de la emisunea Paparazzi că va deveni tătic în premieră.

Ivan a preferat să savureze în liniște frumoasa confirmare pe care o aștepta de mult timp, de aceea nu le-a mărturisit mai că nici colegilor de scenă despre faptul că va avea un copilaș.

Ecaterina, soția și cea mai îndrăgită femeie a lui Ivan Guzu îi va dărui artistului, în scurt timp, un bebeluș. GUZ și jumătatea sa mai au de așteptat foarte puțin, întrucât Ecaterina este însărcinată în ultimele luni. Cei doi soți își doreau de foarte mult timp un moștenitor, iar dorința le-a fost auzită.

Vă spun foarte simplu. Vara asta din 2015 o voi memoriza pentru toată viața. Noi nu am aflat asta, noi ne-am pregătit, noi am făcut copilul ăsta, deci încă așteptăm. Cu ajutorul Domnului, se va întâmpla degrabă, ”, a comunicat Ivan, dând de înțeles că barza le va fi oaspete în această toamnă.

GUZ nu a mărturisit mai multe detalii despre sarcină, sexul copilului sau un prenume la care s-a gândit împreună cu soția. „După naștere voi afla”, a mai comunicat artistul, pentru Paparazzi.

Cu siguranță că venirea pe lume a bebelușului îl va inspira pe artisti să creeze și mai multe produse muzicale!!

Felicitări viitorilor părinți și naștere ușoară pentru Ecaterina!

10553609_813644142025773_7066217911276067167_n

Foto: Arhiva Personală

Sursa: Jurnal TV

Distribuie articolul: