Înlocuiește chipsurile dăunătoare sănătății cu niște snacks-uri fără coloranți și conservați.

Ingrediente:

– 150 de grame de cașcaval tare
– 220 grame de făină
– 120 grame de unt
– 4 linguri de lapte  (sau apă)
– 1/4 linguriță de sare

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la 200 de grame

1. Presară în procesorul de alimente făina, sarea, untul și cașcavalul tras prin răzătoare.
2. Amestecă în procesor, alimentele până obții un piure.
3. Adaugă patru linguri de lapte și amestecă bine.
4. Rolează amestecul și rupe o mică parte, iar restul lasă la rece în frigider.
5. Cealaltă bucată mai mică se întinde cu sucitorul până obții un blat subțire de 2 mm.
6. Aplică formele pe aluat sau pur și simplu taie-l în pătrățele.
7. Așază formele pe platoul de copt și pune la rumenit pentru 10 minute.

goeMo0GLAmc

vLmdBeS6Ed0

Distribuie articolul: