Un eveniment inedit a avut loc pentru prima dată în Moldova, organizat de Târgul Mamicilor Fermecate și Go Mama!, cu suportul programului WOW - GEN Feminin Moldova - promotorii mișcării mamicilor active, entuziasmate, dinamice și dornice de a face antreprenoriat. Asta s-a întâmplat duminică într-un parc din Chișinău, celebrând 10 000 de mame din acest grup, creat la inițiativa Getei Rasciuc.

Pentru câteva ore, Parcul UTM din zona Râșcani a capitalei s-a umplut de mame cu copii, toate dornice să afle mai multe de la seminarele organizate, să socializeze și să își distreze copilașii.

A fost o sărbătoare pentru întreaga familie, mămici, tătici, pici și bunici! Cei mai micuți au avut parte de jocuri distractive și educative, iar cei mai mari, adică părinții, de seminare informative pentru ei, la teme actuale. Tot acolo a avut loc și un târg al creațiilor hand-made și de artizanat, iar în zona beauty, make-up artiștii au prezentat master class-uri pe modele care au fost tot mămici participante la sărbătoare.

Copiii și părinți au avut parte de poze de la fotografi profesioniști, dar și de multe alte surprize plăute! Salonul Cosânzeana a prezentat o colecție de haine pentru mămicile moderne.

Neoficial, grupul de Facebook este cel mai mare grup de mame din Republica Moldova.

Foto: Irina Spinei

P