Unul dintre cele mai mare grupuri de mame de pe facebook-ul moldovenesc, „Ask a MOM”, organizează o nouă petrecere, cea de-a doua la număr. O întâlnire de mămici și viitoare mame care se prevede a fi cu multe surprize, tombole cu premii, informații utile și multă relaxare pentru internautele care cresc copilași. Tații au o misiune importantă - să îi dădăcească pe cei mici!

Organizatoarele petrecerii, sau moderatoarele grupului, în frunte cu inițiatoarea acestuia, Alicia Valcov, au pregătit 8 motive pentru a veni la petrecerea „Ask a Mom Party II”.

„Vă pregătim o mega petrecere în acest an! Cu invitați surpriză, cu premii pe măsură… Nicio mămică nu va merge acasă cu mâna goală. Iată câteva motive pentru care se merită să lăsați pentru o seară toate grijile, să îmbrăcați cea mai frumoasă rochie și să vă distrați pe măsură:”

1. Biletul pentru petrecere va fi și voucher în valoare de 150 de lei pentru Fotocarte Myphotobook. Un bilet costă 300 de lei și poate fi achiziționat de la administratoarele grupului, distribuite pe sectoare.

2. Fiecare mămica va plecă acasă cu premii de la EuMama, Farmacia Familiei, Avon și nu doar!

ask a mom

3. Avem două tipuri de tombolă (cu participarea tuturor mămicilor și alta cu bilete procurate la intrare) cu mega produse de la partenerii evenimentului nostru: Nestlé, Tucano, Avon, Farmacia Familiei, Medaprk, Bitonic, Dessange, Detox Delivery, Creme Brulée, rastaurantul ‘Acasă la mama’, Bioslo, Tiffany&Co, Fotocarte Myphotobook, Stain Expert, MamaLiga, Espumisan, OM, vinurile Mimi, Apriori, Neogym.

4. Fourchette delicios și vinuri de la partenerii noștri pentru toate mămicile prezente.

5. Doi invitați surpriză – bărbați, desigur.

6. Un band care ne va încânta auzul muzical și ne va face să dansăm pe parcursul întregii seri.

7. Un dj și doi fotografi: Victor Paluta, Passio Studio și Cristina Axenti Photography.

8.  Un Silent Auction pentru 4 produse originale Tiffany – trei pandative și o geantă. Toți banii de la silent auction vor merge pentru un caz caritabil – un băiețel care nu poate auzi!

Prezența la această petrecere este un must-have al sezonului. Vedeți o Galerie Foto de la Prima Petrecere Ask a MOM.

Distribuie articolul: