Dakota Johnson alias Anastasia Steele din „Fifty Shades of Grey”, a mărturisit nu o singură dată că i-a fost greu să se filmeze în scenele erotice din timpul filmărilor. Nu putem spune același lucru și despre participarea sa în cadrul ședinței foto erotice pentru revista W Magazine, în care a pozat cu partenerul său de pe platoul de filmări!

Dornan și Johnson sunt obișnuiți deja să-și zădăre fanii cu imagini foto și video provocatoare, astfel că au acceptat cu ușurință să se mai dezbrace o dată și să imite din nou scenele erotice de pe platoul de filmări. 

În ediția din luna martie, pe paginile revistei vor apărea anume fotografiile nud, realizate zilele trecute și publicate deja pe paginile web ale publicației. Fotograful care a muncit la aceste lucrări fotografice, a decis să le realizeze alb-negru, pentru a le conferi o atmosferă mai gravă, după cum scrie inquisitr.com

În fotografii, cei doi actori reproduc ceea ce au făcut și potrivit regiei lui Sam Taylor -Johnson: scene de amor. Ați spune că fotografiile sunt ciudate și lipsite de viață, însă filmul transmite cu totul alte impresii!

Foto: W MAGAZINE  

Distribuie articolul: