De câteva săptămâni, mai mulți artiști din țara noastră, dar și tinere talente participă la un proiect inedit marca Moldova 1. Soundcheck este o emisiune TV, în care interpreții cântă live alături de instrumentiști profesioniști. Printre organizatorii se numără și Gloria Gorceag. Cântăreața, însă nu a putut sta prea departe de microfon și a evoluat pe scenă, interpretând mai multe melodii cunoscute.


Pe una dintre acestea a interpretat-o alături de logodnicul său, Smally. Cei doi au ales o piesă de dragoste a artistului de peste Prut, George (Jorge), în duet cu o altă cântăreță din România – JO. „Nimeni nu-i perfect” a fost interpretată cu mult talent de cei doi moldoveni, aceștia reușit să adune sute de vizualizări de Instagram.

Citește și: Gloria Gorceag, în febra pregătirilor pentru nuntă: „Dacă ar fi după voia mea, aș face-o în pădure, cu 30 de oameni și porumb fiert”

În cadrul aceluiași proiect a evoluat și Olga Verbițchi. Câștigătoarea X Factor a împărtășit experiența și pe rețelele de socializare, acesta fiind primul concert solo pe care îl susține. Tânăra a ales să cânte și una dintre piesele cu care a reușit să cucerească juriul la concursul de unde s-a întors de curând.

Posted by Soundcheck on 17 Ianuarie 2017

Foto: Instagram.com